Onze medewerkers

Veltman Marine Service biedt een uitgebreid scala aan maritieme diensten. Om dat vorm en inhoud te kunnen geven, is een breed spectrum aan kennis en ervaring nodig vanuit de binnenvaart en zeevaart.

We prijzen ons gelukkig dat we over een gepassioneerd team beschikken met deze kennis en ervaring. Ons team bestaat uit een vaste crew en een flexibele schil. De leden van ons team beschikken over de vereiste vaarbevoegdheden voor de zeevaart en de binnenvaart. De vaste crew is op dagelijkse basis beschikbaar en staat garant voor de continuïteit. De flexibele schil wordt situationeel ingezet en kenmerkt zich door diversiteit in expertise waarmee we snel en optimaal kunnen inspelen op de behoeften van onze klanten. De combinatie van vaste crew en flexibele schil is van groot belang voor ons bedrijf. 

We zijn een familiebedrijf waar de mens centraal staat. Al onze medewerkers – zowel vaste crew als flexibele schil – vormen het hart van het bedrijf, ze zijn onze kracht en zij maken het verschil. Wij vinden het belangrijk om al onze medewerkers een werkplek aan te bieden, waar zij prettig kunnen werken in een veilige en gezonde omgeving en waar zij zich verder kunnen ontwikkelen. 

Maak kennis met

onze VASTE crew

Richard Veltman

Directeur

Annika Veltman

Allround

Gerrit Jan Dam

Kapitein

Sanne Kooiker

Administratie

Roland Blom

Schipper

Welke maritieme diensten bieden wij aan?