Diensten

Veltman Marine Service biedt een waaier aan maritieme diensten, overwegend in het noorden van Nederland. Met ervaren medewerkers die het vaargebied op hun duimpje kennen en met krachtige, multifunctionele werkschepen die speciaal zijn gebouwd voor de bijzondere condities en opdrachten binnen de ondiepe Waddenzee en in het aangrenzende Noordzee kustgebied. Veltman Marine Service is op oproepbasis bereikbaar en inzetbaar voor overheden, bedrijven en particulieren.

Verzorgen van crew transfer operaties, stand-by activiteiten, bevoorrading, vervoer materieel en bijzondere pakketten van en naar offshore en dredging locaties. 

lees meer

Zoeken naar zeevarenden in nood en het verlenen van hulp bij risicovolle situaties op zee. Het bergen en slepen van gestrande vaartuigen en drijvend materieel. 

lees meer

Uitvoeren van brand-, en milieu-incident bestrijding. Dit kan aan boord van een schip zijn, maar ook aan de wal wanneer het vanaf het water beter is te bereiken.

lees meer

Het personenvervoer over de Waddenzee en Noordzee is op afroep en betreft talrijke situaties en opdrachtgevers met verschillende wensen.

lees meer

Verlenen van assistentie bij waterbouwkundige projecten, het faciliteren van duik- en EOD-werkzaamheden. Het adviseren over maritieme projecten.

lees meer

Neem gerust contact met ons op

Bekijk de laatste Projecten

Zandsuppletie Ameland 2023

Tidal Kite testopstelling bij Ameland

Elektrificatie NAM-platform Ameland

Elektriciteitsverbindingen Ameland

Bekijk onze professionele vloot