Over ons

Veltman Marine Service is uw betrouwbare partner voor hoogwaardige maritieme diensten en oplossingen. Met onze jarenlange ervaring begrijpen we de unieke behoeften van de maritieme sector als geen ander. Wij bieden een breed scala aan diensten waarmee we kunnen voldoen aan de wensen onze opdrachtgevers.

Ons bedrijf is sinds 1988 actief vanaf Ameland en we bouwen vanaf onze start actief aan onze ambitie om de meest bekwame en betrouwbare maritieme dienstverlener te zijn van Noord-Nederland. Om die ambitie waar te maken in een steeds veranderende markt en sector, investeren we voortdurend in mensen en schepen. We werken dagelijks op de Waddenzee, in de zeegaten tussen de eilanden en in het Noordzee kustgebied boven de Waddeneilanden. We kennen het Wad, de geulen, de ondiepten en de platen goed, we komen er op de moeilijkst bereikbare locaties. 

Bekijk onze vaste crew

Veltman Marine Service is uw betrouwbare partner voor veelzijdige hoogwaardige maritieme diensten en oplossingen. Met onze jarenlange ervaring begrijpen we de unieke behoeften binnen de maritieme sector als geen ander. Wij bieden een breed scala aan diensten die voldoen aan de eisen van onze klanten.

 

Bekijk andere Projecten

Zandsuppletie Ameland 2023

Tidal Kite testopstelling bij Ameland

Elektrificatie NAM-platform Ameland

Elektriciteitsverbindingen Ameland

Welke maritieme diensten bieden wij aan?